Avis legal

DADES GENERALS

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem a la seua disposició les següents dades:
MESQUEHORTA Col·lectiu Agroecològic Coop. V. està domiciliada a ONTINYENT,C/ Sant Pere, 42 Baix i inscrita en el Registre de Cooperatives de València, Butlletí 157, Referencia 340590. Aquest canvi ha sigut Nomenaments, inscrit el 12/08/2014, Tom 5862, Llibre 3168, Foli 179, Secció 8, Fulla 55826, Inscripció 5.
En la web www.mesquehorta.com hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatiu i ofertes sobre productes agroecològics per a un consum de verdures i fruites saludables, tant per a les persones com per al medi ambient.
El seu principal objectiu és facilitar als clients i al públic en general, la informació relativa a l’empresa, als productes i serveis que s’ofereixen.


POLÍTICA DE PRIVADESA

En compliment del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) s’informa a l’usuari que totes les dades que ens proporciona seran incorporats a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de MESQUEHORTA.
Sempre es va a respectar la confidencialitat de les seues dades personals que només seran utilitzats amb la finalitat de gestionar els serveis oferits, atendre a les sol·licituds que ens plantege, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica.
Per a exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació haurà de dirigir-se a la seu de l’empresa MESQUEHORTA o escriure’ns al següent correu mesquehorta@gmail.com o crida’ns al 645 049 405.


CONDICIONS D’ÚS

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagen contra la llei, els drets o interessos de tercers.
Ser usuari de la web de www.mesquehorta.com implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les estenga la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si per qualsevol motiu no està d’acord amb aquestes condicions no continue usant aquesta web.
Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.


RESPONSABILITATS

MESQUEHORTA no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol un altre mitjà que permeta a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web del prestador.
No obstant açò, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, MESQUEHORTA es compromet a la retirada o si escau, bloqueig d’aquells continguts que pogueren afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.
Tampoc l’empresa es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produïsquen per fallades o males configuracions del programari instal·lat en l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produïsca quan l’usuari es connecte a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.
Així mateix, MESQUEHORTA es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seua pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per açò.
Li comuniquem que qualsevol preu que puga veure en la nostra web serà solament orientatiu. Si l’usuari desitja saber amb exactitud el preu o si el producte en el moment actual compta amb alguna oferta de la qual es pot beneficiar ha d’acudir a alguna de les tendes físiques amb les quals explica MESQUEHORTA.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

MESQUEHORTA és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’incloguen, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta empresa.
Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de MESQUEHORTA
Tota la informació que es rebrà en la web, com a comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a MESQUEHORTA de manera gratuïta. No ha d’enviar-se informació que NO puga ser tractada d’aquesta manera.
Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de MESQUEHORTA són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Solament apareixen en la web de MESQUEHORTA a l’efecte de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.


LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que poguera sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que en ell es desenvolupa seran competents Jutjats d’Ontinyent, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que poguera correspondre-li.